Mediapolis Tampere

en fi
eng Menu

Aidat kaatuivat ja uusi valo syttyi to 29.8.

Takaisin uutislistaukseen

2.9.2013 13:00

Mediapolis juhlisti virallista aukeamistaan torstaina 29.8. aidankaatajaisten komeilla juhlallisuuksilla, kun opiskelija-zombiet ilmestyivät usvan seasta Thrillerin tahdissa. Zombiet sekä kaatoivat aidat että paljastivat myös Mediapoliksen kattotasanteella olevan näyttävän valomainoksen. Pääsivätpä opiskelijat ja kutsuvieraat nauttimaan myös mm. Anssi Kelan keikasta sekä illan päättäneestä ilotulituksesta.

Illan aikana julkistettiin myös uusia kumppanuuksia. Mediapolikseen tulevat mukaan jo aiemmin julkistettujen lisäksi Akun tehdas ja Aitomedia. Tämän lisäksi Tredun Media-assistentti -opetus siirtyy Mediapolikseen syksyllä 2014.

TAMKin rehtori Markku Lahtisen sanoin: ”Kymmenen vuoden päästä BBC ja CNN tulevat katsomaan mallia Mediapoliksesta”.

Tästä on hyvä jatkaa, ACTION!

Tagit:, , , , , , , ,
Takaisin ylös