Mediapolis Tampere

en fi
eng Menu

Juvenes-Yhtiöiden ravintola Mediapolikseen

Takaisin uutislistaukseen

23.9.2013 10:56

Technopolis on hyväksynyt Juvenes –Yhtiöiden tarjouksen Mediapoliksen ravintolaoperoinnista. Ravintolatoimijan valintaan ratkaisevasti vaikutti Juveneksen kokemus ja osaaminen yritys- ja opiskelijaravintoloista. Juveneksen on tarkoitus aloittaa ravintolapalveluiden tuottaminen Mediapoliksessa 1.8.2014. Tällöin uusiutunut ravintola avaa ovensa yleläisille, Mediapolikseen muuttaneille muille yrityksille sekä yli 400:lle ammattikorkeakoululaiselle ja 100:lle toisen asteen oppilaalle.

Nykyisen ravintoloitsijan Osuuskunta ravintola Tohlopin työntekijöille tarjoutuu mahdollisuus hakea työpaikkaa Juvenekselta joko Mediapolikselle syntyvään uuteen ravintolaan tai Juveneksen muihin ravintoloihin. Tavoitteena on mahdollisuuksien mukaan työllistää mahdollisimman moni nykyisistä työntekijöistä.

Nykyinen ravintolapäällikkö Tuija Anttila suhtautuu muutoksen iloisesti ja odottavasti: ”Hienoa saada paikallinen toimija vastaamaan ensi syksyn uusiin haasteisiin, joita opiskelijaruokailu tuo tulleessaan. Olen innoissani tästä uudesta konseptista ja toivon voivani olla mukana rakentamassa uutta”.

Tarkempaa infoa aiheesta syksyn 2013 aikana.

Tagit:,
Takaisin ylös