Mediapolis Tampere

fi
Menu

Rakas Tohloppi, nyt on aika lentää

Takaisin uutislistaukseen

13.10.2013 14:07

Ylen hallintoneuvoston jäsen, kansanedustaja Mikko Alatalo odottaa Mediapoliksen tuovan positiivista nostetta Tampereelle.

”Tampereen Tohloppi on medialle luontainen paikka ja uskon, että Mediapoliksella on piristävä vaikutus Tampereen nousuun kulttuurin saralla. Tämä on hyvä paikka tehdä töitä ammattitaitoisen porukan kanssa.”

 ”Myös ympäristöltään Mediapolis on aivan ainutlaatuinen. Onkohan missään saman kokoluokan TV-studiota lähes järven rannassa puiden katveessa.”

Muutama vuosi oli ilmassa epävarmuutta, kun Ylen toiminta muuttui ja tiloja vapautui. Mikko tunsi suurta helpotusta, kun Mediapolis alkoi rakentua ja tiloille löytyi luovia käyttötarkoituksia.

”Nämä tilat ovat tulleet minulle rakkaiksi vuosien varrella, sillä tämä oli elämäni työpaikka. Olen täällä juontanut useita ohjelmia kuten Iltatähteä 70-luvulla ja Hittimittaria 80-luvulla. Aikana ennen Youtubea Hittimittari teki usean artistin lauluista tunnettuja hittejä yhdessä illassa”, Mikko kertoo.

Mikon mielestä Tohlopin pitkän historian päälle ja vankan osaamisen rinnalle on hyvä rakentaa uutta luovaa toimintaa.

”Ehdottomasti nyt kaikkien pientenkin indie-firmojen kannattaisi harkita tähän junaan hyppäämistä. Tässä on nyt paikalla hyvät isommat yritykset ja yhteistyössä luovuus lähtee lentoon”.

Takaisin ylös