Mediapolis Tampere

fi
Menu

Mediapolis Matchmaking: Kampus tutuksi

Takaisin uutislistaukseen

8.11.2013 10:42

kutsu_matchmaking

 

YHTEINEN TARINA ON ALKAMASSA 

Tervetuloa Mediapolikseen! Uudessa tarinankerronnan ja digitaaliteollisuuden keskuksessa järjestetään ensimmäinen Kampus -tutuksi tapahtuma, joka tuo yhteen ja verkottaa yrityksiä, yhteisöjä ja ihmisiä. Tule mukaan luomaan uutta, keskustelemaan ja löytämään erilaisia liikeideoita, yhteistyökuvioita, kumppanuuksia ja asiakkuuksia.

Tervetulleita ovat kaikki, jotka haluavat olla mukana kehittämässä pirkanmaalaista media-alaa ja digitaaliteollisuutta sekä niiden uutta ydintä, Mediapolis Tamperetta. Nyt ideoidaan yhdessä uusia toimintamalleja liiketoiminnan kasvattamiseksi tarinankerronnan ja digitaaliteollisuuden alalle: Haluatko kehittää alan liiketoimintaympäristöä? Uskotko, että media-alan ratkaisuja voidaan tuoda muille aloille? Haluatko luoda suhteita muihin alan toimijoihin?

Ilmoittautumalla nopeasti pääset mukaan vaikuttamaan siihen mitä Mediapolikseen syntyy ja saat oman tarinasi osaksi Mediapoliksen tarinaa.

Aika:      Ke 27.11.2013 klo 8.00 – 11.00 (+ kiertokävely)
Paikka:  Technopolis Mediapolis, Auditorio, Tohlopinranta 31, Tampere

Tilaisuuden ohjelma
8.00 Aamukahvit
8.15 Tilaisuuden avaus
Yritykset ja yhteistyöhankkeet esittäytyvät:

  • Yle
  • Aitomedia
  • Medialab Tampere

1 min pikapitchit – varaa omasi!
Interaktiivinen keskustelu: Luodaan yhdessä!
11.00 Kurkkaa backstagelle: Ylen opastettu kiertokävely

Tilaisuus on suomenkielinen, avoin ja maksuton. Tervetuloa verkottumaan, löytämään ja luomaan uutta! Ilmoittaudu mukaan 24.11. mennessä tapahtumakalenteristamme.

Haluatko pitää lyhyen, minuutin mittaisen esittelyn tilaisuudessa?
Jos haluat päästä kertomaan muille keitä olette, mitä teette, mitä etsitte ja mitä haluatte Mediapoliksesta ilmoittaudu saana.sandberg@technopolis.fi, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja tapahtumasta:
Minna Käenniemi
Technopolis Oyj
Puh. 040 359 3339
minna.kaenniemi@technopolis.fi

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Mediapoliksen kanssa. Lisätietoa Tampereen Tohlopissa käynnistyvästä uudesta tarinankerronnan ja digitaaliteollisuuden keskuksesta löytyy osoitteesta www.mediapolis.fi.

Tagit:, , ,
Takaisin ylös