Mediapolis Tampere

fi
Menu

Protomo ja Demola valmiina uusiin haasteisiin

Takaisin uutislistaukseen

6.11.2013 07:00

Protomo ei haudo,vaan kehittää ideoita

Protomo on monialainen kehittämisyhteisö aloittaville yrityksille. Se auttaa hiomaan ideoita ja kehittämään rahoituskelpoisia startup-yrityksiä. Kehittämismalli verkostoineen on tarkoitettu yrittäjiksi tähtääville osaajille. Protomo tarjoaa työskentelytilat ja työyhteisön, josta voi löytää inspiraatiota, neuvoja ja liikekumppaneita auttamaan kaupallisesti toteutuskelpoisten liiketoimintakonseptien kehittämisessä. Protomossa ei haudota ideoita, vaan viedään niitä rohkeasti kohti toteutusta.

”Protomossa on ollut paljon ICT-alan startuppeja. Nyt Mediapoliksen rakentamisen myötä ulotamme toimintaa media-alan startuppien suuntaan. Haastankin kaikki media-alan yrittäjyyttä harkitsevat mukaan Protomo-toimintaan”, sanoo Jan Kolkkinen Protomosta.

Protomo-verkostoa koordinoi Hermia Oy. Protomo toimii Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä, Kymenlaaksossa, Salossa, Seinäjoella ja Lahdessa.

 

Demola etsii uusia kumppaneita media-alalta

Demola toimii kansainvälisenä alustana, joka yhdistää yritykset, lahjakkaat opiskelijat ja korkeakoulut. Demolassa motivoituneet opiskelijat luovat yhdessä yritysten kanssa ideoista toimivia demoja. Myös korkeakoulut tarjoavat tukensa opiskelijatiimeille, sillä projektit ovat osa heidän opintojaan.

Demola-projekti on tehokas työkalu, joka vauhdittaa tutkimus- ja kehitystyötä, rakenta kestävää korkeakouluyhteistyötä – ja samalla mahdollistaa uusien nuorien osaajien löytämisen. Tampereella Demola-projekteihin on osallistunut yli 1200 opiskelijaa.

Demola-verkosto toimi hetkellä Tampereella, Vilnassa, Budapestissa, Oulussa, Norrköpingissa ja Malmössa.

”Demolassa on toteutettu useita projekteja, joissa Yle on ollut kumppanina. Tarkoituksena on nyt etsiä uusia projektikumppaneita media-alalta. Kaikki pirkanmaalaiset media-alan yritykset, joilla  on ideoita muttei aikaa niiden toteuttamiseen: tervetuloa kuulemaan lisää Demolan tarjoamista mahdollisuuksista”, sanoo Bernard Garvey Demolasta.

 

Yhteystiedot:

Protomo:
Jan Kolkkinen, Facilitator, Startups & Mediapolis
040 194 2769
jan.kolkkinen(at)hermia.fi

 

Demola:
Bernard Garvey, Facilitator & Media Expert
040 823 5376
bernard.garvey(at)hermia.fi

Takaisin ylös