Mediapolis Tampere

en fi
eng Menu

Kampus alkaa valmistua

Takaisin uutislistaukseen

12.2.2014 09:19

Ensimmäiset uudistamisen askeleet Mediapolis kampuksella otettiin jo alkuvuodesta 2013, jolloin Mediapoliksen isoimman asiakkaan Ylen tiloista uudistettiin kaksi osaa. Seuraavassa vaiheessa kevään ja kesän aikana remontoitiin aula- ja kokoustiloja. Asiakaspalvelu muutti keskeiselle paikalle koko talon keskelle pääovia vastapäätä, ollen näin kaikkien vieraiden saatavilla. Samassa yhteydessä aulaan rakennettiin kaksi uutta neuvottelutilaa sekä pieni työhuone kampusmanagerille ja kiinteistöpalvelupäällikölle.

Kampuksella on jo pidetty muutamia isojakin tapahtumia onnistuneesti remonttien keskellä, eli sulassa sovussa mennään remonttimiesten kanssa. Hommat jatkuvat vielä täydellä vauhdilla kohti lokakuuta, jolloin kampus avaa ovensa Tampere-päivän kunniaksi kaiken kansan tutustuttavaksi.

Tänä päivänä remontin alla on vielä hetken aikaa toimistosiipi, johon Yleläisiä muuttaa maaliskuun alussa. Samaan aikaan jatkossa oppilaitoksille ja yrityksille tulevan Future siiven remontti käynnistyy. Syksyllä tämä osa on sitten valmis vastaanottamaan opiskelijat, opettajat ja yritykset. Kouluille valmistuu modernia opetustilaa ja yrityksille kolmeen eri kerrokseen tiloja erilaisiin tarpeisiin aina Business Zone -työpöydän vuokrauksesta 250 m² monitoimitiloihin.

Ja kun rakentamisen vauhtiin on päästy, niin viimeisimpänä on vielä arkkitehdeiltä saatu upeita luonnoksia oppilaitoksille rakennettavasta Studiosta.
Unohtaa ei sovi, että myös ravintola menee remonttiin ja avaa elokuussa uudistuneena palvellakseen niin lounas- kuin tilausravintolana.

Olen siinä onnellisessa asemassa, että minulla on ollut ilo työni puolesta päästä mukaan rakentamissuunnitelmiin ja etenkin itseäni kiinnostaviin sisustamisjuttuihin. Tästä kampuksesta tulee upea, kansainvälisen tason mediakampus, jossa ihmiset kohtaavat ja tarinoita syntyy!

Tervetuloa viimeistään Tampere päivänä tutustumaan taloon!

Terveisin,
Saara
Mediapolis Campus Manager

Tagit:, , , ,
Takaisin ylös