Mediapolis Tampere

fi
Menu

Rakentamisen viikkotiedote vk. 15

Takaisin uutislistaukseen

10.4.2014 15:25

Futuren remontti etenee: parhaillaan tehdään purkutöitä ja talotekniikka-asennuksia ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Purkutyöt etenevät pikkuhiljaa kohti ylempiä kerroksia ja niiden jälkeen aloitetaan maalaustyöt. Ensimmäiset käyttäjät pääsevät kalustamaan omia tilojaan 15.9. alkaen. Kokonaisuudessaan Future on valmis 1.10. Futuren remontin yhteydessä, vapusta alkaen uusitaan myös ”TAMKin aulan” wc-tilat.

United Studios -rakentamista varten on tehty koekuopat. Pihalla alkaa tapahtua pääsiäisen aikoihin, kun perustuksien teko käynnistyy. United Studios valmistuu 15.9.

Radiosiiven remontti valmistuu pääosin huhtikuun loppuun mennessä. Ensi maanantaiksi (14.4.) valmiina on jo Radiosiiven iso studio, jossa alkaa väliaikainen lounastarjoilu. Radiosiivessä tehdään kevään aikana, sään lämmetessä, patteriverkkomuutoksia. Myös studion osalta tehdään lopullisia lisäakustointeja, valo- ja kiskoasennuksia, kunhan ravintolan remontti valmistuu ja ruokailijat saadaan takaisin ravintolan puolelle.

Kauniiden kevätilmojen myötä pääoven viereen tehdään pieni terassialue. Aulan kahviosta voi sitten hakea vaikka picnic-eväät nauttivaksi terassilla.

Takaisin ylös