Mediapolis Tampere

fi
Menu

Ylen Uusi Päivä Mediapolikseen

Takaisin uutislistaukseen

21.6.2014 20:49

Ylen Uusi Päivä (UP) muuttaa kesällä 2015 Mediapolikseen. Lähes puoli miljoonaa UP-fania seuraa suosikkisarjaansa kolmesti viikossa.

Uusi Päivä tavoittaa säännöllisesti 450 000 suomalaista lasta, teiniä ja myös yli 45-vuotiasta. Sarja sijoittuu Virtauksen kuvitteelliseen kaupunkiin, jonka lavasteet rakennetaan Mediapolikseen.

– Haluamme kehittää sarjaa sisällöllisesti ja muutto Mediapolikseen antaa tähän erinomaisen mahdollisuuden. Lisäksi voimme rakentaa kumppanien kanssa pitkäjänteisesti erilaista uutta osaamista. Se varmistaa työpaikkojen säilymisen ja luo myös mahdollisuuden synnyttää uutta työtä ja vientiä, sanoo Ylen Luovien sisältöjen johtaja Ville Vilén.

Sarjan tuotannosta vastaa jatkossa Creative Studios Finland. Sarjan parissa työskentelevistä 22 henkilöä siirtyy Creative Studios Finlandin palkkalistoille. Sisältösuunnittelu ja Uuden Päivän brändi jäävät Ylelle.

Takaisin ylös