Mediapolis Tampere

fi
Menu

Mediapolis kiinnostaa – kampuksella jo yli 10 yritystä

Takaisin uutislistaukseen

6.10.2014 14:06

Valmistuva Mediapolis on houkutellut kampukselle jo yli kymmenen yritystä Ylen ja oppilaitosten lisäksi.

– Kampuksen vuokrausaste on mukavan korkea. Syksyn aikana kampuksella on jo noin 900 työntekijää ja opiskelijaa sekä kaikkien näiden yhteistyöverkostot ja vierailijat päälle, kertoo yritysmyynnistä vastaava Salla Aaltonen.

– Nyt kun kampus alkaa valmistua, myös kiinnostus Mediapolista kohtaan lisääntyy selvästi, kampusvastaava Saara Eskola iloitsee.

Pienyrityskeskus Business Zonelta, Loungesta tai Päivätyöhuoneista löytyy tiloja pienemmille yrityksille, freelancereille ja erilaisille yhteistyöverkostoille. Pienimmät omat työtilat ovat käyneet hyvin kaupaksi.

– Hiukan isompiin tilatarpeisiin löytyy vielä muutamia vapaita tiloja, kertoo Aaltonen.

Aaltosen mukaan kampuksen toimitilojen myynti jatkuu niin pitkään kuin tyhjiä tiloja on tarjolla.

– Kampuksen käynnistymisen jälkeen odotamme myynnin vilkastuvan, kun voimme esitellä remontoituja, muuttovalmiita tiloja. Moni kiinnostunut on jäänyt odottamaan sekä kampuksen käynnistymistä ylipäätään että sitä, miltä remontoitu tila voisi näyttää omana työympäristönä.

Kampukselta löytyy toistaiseksi media- ja ICT-alan yrityksiä, asiantuntijapalveluita sekä tutkimusta ja kehitystä tarjoavia yrityksiä. Eskolan mukaan suurin osa yrityksistä on lähtenyt mukaan päästäkseen tekemään yhteistyötä opiskelijoiden kanssa.

– Yritykset ovat jo aloittaneet kampuksella keskinäiset säännölliset tapaamiset verkostoitumisen, uusien ideoiden ja projektien jatkokehittämiseksi, Aaltonen puolestaan kertoo.

Takaisin ylös