Mediapolis Tampere

fi
Menu

Ylen tulevaisuus puhutti Mediapoliksessa

Takaisin uutislistaukseen

6.10.2014 14:05

Mikä on Mediapolis? Miten Yle voisi tavoittaa lapset ja nuoret entistä paremmin? Muun muassa nämä asiat herättivät vilkasta mielenkiintoa ”Avoin koko kansan Yle”-tapahtumassa elokuun loppupuolella. Mediapoliksessa järjestetty tilaisuus keräsi paikalle suuren joukon Ylen tulevaisuudesta kiinnostuneita keskustelijoita. Paikalla oli Ylen johtoa sekä Aamulehden vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen ja Akun tehtaan toimitusjohtaja Aku Syrjä.

Keskustelun pääteemoina olivat Ylen tulevaisuus sekä Ylen toiminnan kehittäminen. Keskustelijat pitivät Ylen vahvuuksina luotettavuutta, asiallisuutta sekä laadukasta sisältöä. Mediapoliksen merkitys ja mahdollisuudet puhuttivat myös paikallaolijoita.

– Mediapolis on yritysverkosto, joka pystyy yhdessä kehittymään paremmin, Syrjä painotti. Panelistien mukaan Mediapolis hyötyy yhteistyöstä eri kumppaneiden kanssa ja tukee samalla luovaa alaa.

Niin yleisön kuin panelistienkin mukaan Ylen tuottaman laajan sisällön kohdentaminen juuri oikeille kohderyhmille sekä Ylen asema muiden sisällöntuottajien joukossa ovat tämän hetken merkittävimpiä haasteita.

Takaisin ylös