Mediapolis Tampere

fi
Menu

Mediapoliksessa puhutaan median digitaalisuudesta

Takaisin uutislistaukseen

30.4.2015 15:37

Ylen ja TAMKin PROPHECY-tilaisuuteen 8.5. vapaa pääsy

Mediapolis yhyttää toukokuun alussa kansainvälisiä median asiantuntijoita ja pirkanmaalaisia alan toimijoita Tampereen ammattikorkeakoulun Kansainvälisellä viikolla.

Digitaalisuus mullistaa television, internetin, muotoilun, tekijänoikeudet ja yhteiskunnan. Tämä tulevaisuuden kuva puhuttaa Mediapoliksen Kino-auditoriossa 8.5. klo 11.30­–12.10. Tilaisuudessa seurataan Pasilassa pidettävän PROPHECY-tapahtuman suoratoistoa Yle Areenasta, minkä jälkeen ohjelmassa on Mediapoliksessa pidettävä jälkikeskustelu. Keskustelun moderoivat Tamkin lehtorit Leena Mäkelä ja Sohvi Sirkesalo.

Pasilasta suoratoistettavassa tapahtumassa esiintyvät Soundtrack Your Bandin perustaja Andreas Liffgarden ja Ruotsin Googlen maajohtajana 2008­–2013 työskennellyt Stina Honkamaa Bergfors.

Mediapoliksen tilaisuus on osa TAMKin Taide, musiikki ja media -yksikön Kansainvälistä viikkoa, joka järjestetään nyt kahdeksannen kerran ja ensimmäistä kertaa Mediapoliksen kampuksella. Viikon tapahtumiin saapuu yhteensä 25 yhteistyökumppania yhdeksästä maasta.

Tilaisuuteen odotetaan TAMKin kansainvälisten vieraiden, opettajien ja opiskelijoiden lisäksi pirkanmaalaisia media-alan toimijoita. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

PROPHECY-keskustelun suoratoisto Yle Areenassa alkaen klo 8.55: http://areena.yle.fi/1-2752746

TAMK:n Kansainvälisen viikon (5.-8.5.)  koko ohjelma: http://artmusicmediaweek.tamk.fi/

Torstaina ja perjantaina 7.-8.5. järjestettävät seminaarit ovat kaikille avoimia. Torstain esityksissä puheenaiheena on media- ja kulttuurialan koulutus, sen mahdollisuudet ja haasteet eri puolilla Eurooppaa. Perjantaina teema laajenee mediakentän muutokseen ja pelillisyyteen.

Takaisin ylös