Mediapolis Tampere

fi
Menu

Aito Media Oy on nyt Mediapoliksessa

Takaisin uutislistaukseen

6.5.2015 14:28

Aito Media Oy, joka on yksi Suomen keskeisimmistä tuotantoyhtiöistä, on avannut toimiston Mediapoliksessa!

”Aito Median erinomaiset kansainväliset verkostot ja ylivoimainen sisältötuotantojen osaaminen tuovat lisäarvoa ja kilpailukykyä Mediapolikselle ja koko mediatoimialalle Pirkanmaalla”, sanoo Mediapoliksen johtoryhmän puolesta Technopoliksen aluejohtaja Satu Eskelinen

”Mediapoliksessa on kansainvälisen tason puitteet tuottaa studio- ja draamatuotantoja. Tampereelle keskitämme lisäksi tuotekehitystä. Mediapolis tarjoaa hyvän ympäristön kehittää uusia ohjelmia Suomeen sekä maailmalle”, toteaa Aito Median toimitusjohtaja Ilkka Hynninen.

Mediapoliksessa on tällä hetkellä lähes 30 yritystä ja toimijaa. Suurimmat toimijat ovat Yle, Tampereen ammattikorkeakoulu, Tredu ja Aito Tehdas Oy.

Ylen studioiden lisäksi käytössä ovat oppilaitoksille juuri rakennettu yhteinen United Studios ja Ylen Uusi Päivä -tuotannolle nousemassa oleva studiohalli. Nämä mahdollistavat monipuolisten tv- ja elokuvatuotantojen lisäksi monenlaiset muut tapahtumat alueella.

Aito Media Oy on tamperelainen kasvuyritys, jonka liikevaihto on kolminkertaistunut viimeisen kahden vuoden aikana. Aito Median ohjelmia nähdään yli 40 maassa. Tänä vuonna tehdään yli 20 tuotantoa, joista lähes puolet kuvataan ulkomailla. Tunnetuimpiin tuotantoihin kuuluvat mm. Kadonnut: Joulupukki, Poliisit, Suomen huutokauppakeisari sekä Ville Haapasalon matkailuohjelmat.

Takaisin ylös