Mediapolis Tampere

fi
Menu

Elokuun partiokongressissa vierailee Tanskan prinsessa Benedikte

Takaisin uutislistaukseen

13.7.2015 10:17

Elokuussa Tampere-talo toimii ensimmäistä kertaa teemaltaan ja myös osallistujaprofiililtaan aivan poikkeuksellisen kongressin tapahtumapaikkana, kun kansainväliset partiovaikuttajat kokoontuvat talossa. Partiotyttöjen Maailmanliiton WAGGGS:n tukijärjestö Olave Baden-Powell Society pitää kansainvälisen konferenssinsa Tampere-talossa 6. – 9.8. Suomen Partiolaisten kutsumana. Osallistujien joukossa on myös Tanskan prinsessa Benedikte, joka toimii tukijärjestön suojelijana. Olave Baden-Powell Society Event 2015 vierailee Mediapoliksessa perjantaina 7.8. Vierailulla on mukana Tanskan prinsessan lisäksi mm.Malesian prinsessoja sekä muita korkea-arvoisia kunniavieraita eri puolilta maailmaa.

Takaisin ylös