Mediapolis Tampere

en fi
eng Menu

Mediapolis – työhyvinvointipäivä keräsi yli 600 osallistujaa

Takaisin uutislistaukseen

25.9.2015 09:36

Mediapoliksen väki vietti 23. syyskuuta yhteistä työhyvinvointiin keskittyvää Motivaatio-päivää. Samalla tuli jälleen todistettua, että Mediapolis soveltuu isojen tapahtumien pitopaikaksi. Päivään osallistui yli 600 henkilöä.

Mediapoliksessa toimii tällä hetkellä yli 30 yritystä, joista suuri osa on mukana media-bisneksessä. Yhteisöllisyys on osa työhyvinvointia, ja nimenomaan siitä oli kyse päivässä, jonka ohjelma syntyi Mediapolis-toimijoiden yhteisenä ponnistuksena.

Ylen aloitteesta syntynyt päivä tarjosi monipuolisen paketin niin tietoa, oivalluksia kuin leikkiä ja iloakin. Päivän ohjelma koostui monista eri tapahtuma- ja toimintapisteitä asenteista ergonomiaan, ravinnosta rentoutumiseen. Irrotella saattoi vaikka Guitar Hero -musiikkipelillä, Ladaan rakennetulla rallipisteellä tai laskettelusimulaattorilla.

Mediapolis-toimijoiden lisäksi ohjelmaa tarjosivat eri yritykset. Mukana olivat mm. Aktiivituolit eli Activity Core, Juvenes, Kunnon klinikka, Om-joogakoulu, Pelikonepeijoonit, Podeste, Salsa House ja Wolker.

Takaisin ylös