Mediapolis Tampere

en fi
eng Menu

Satukustannus Oy muutti Mediapolikseen

Takaisin uutislistaukseen

28.9.2015 15:27

Mediapoliksen lastenkulttuurin sisällöntekijöiden joukko vahvistui syyskuun lopussa, kun Satukustannus Oy muutti Mediapolis-kampukselle.

Tampereen Epilässä perustamisestaan saakka toiminut Satukustannus Oy kustantaa lastenkirjoja, puuha- ja värityskirjoja, katselukirjoja sekä äänikirjoja.  Sen tunnetuimmat hahmot ovat kissasisarukset Miina ja Manu.

Yli 30 vuotta sitten syntyneet hahmot ovat seikkailleet monissa lapsille tutuissa paikoissa: Miina ja Manu lääkärissä, Miina ja Manu päiväkodissa, Miina ja Manu esikoulussa, eläinpuistossa, matkoilla, retkellä, merirosvolaivalla, teatterin maailmassa jne. Tarinoita on kaiken kaikkiaan 75.

Perinteisen kirjankustantamisen lisäksi Satukustannus Oy on ollut kiinnostunut digitaalisista ratkaisuista ja peleistä. Vuonna 2010 se teki yhteistyötä peliyhtiö Beizin kanssa, jolloin syntyivät interaktiiviset Miina ja Manu -pelit  iPod ja iPhone -laitteisiin.

Satukustannuksen kustannuspäällikkö Paula Hihnala kertoo yrityksen olevan innoissaan muutosta Mediapolis-kampukselle, jolla toimii jo monia media-alan yrityksiä sekä Yle, jonka Pikku kakkosessa Miina ja Manu ovat myös esiintyneet.  ”Uskomme, että uudessa toimintaympäristössä syntyy myös uusia ideoita ja kumppanuuksia”, sanoo Hihnala.

Lisätietoja:
Paula Hihnala
Kustannuspäällikkö
p. 050 5714 125
paula.hihnala@satukustannus.fi

Takaisin ylös