Mediapolis Tampere

fi
Menu

Mediapolis on Media & Messagen yhteistyökumppani!

Takaisin uutislistaukseen

28.6.2016 12:47

Media & Message tuo jälleen tv- ja sisältöbisneksen ammattilaiset Tampereelle! Alueen vetovoimaisin AV-keskittymä Mediapolis on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.

Tohlopissa sijaitsevan audiovisuaalisen kokonaispalveluympäristön ja mediamatkailukohteen rakentuminen vastaa tämän hetken haasteisiin ja nykytarpeisiin. Saman kokonaisuuden alta löytyvät niin tapahtuma- ja kuvauslokaatiot kuin studiot ja alan ammattitekijät. Mitäpä jos sinunkin seuraava pilottisi toteutettaisiin Mediapoliksessa? Ota yhteyttä: info@mediapolis.fi

Mediapoliksen uusimmassa tapahtuma-areenassa Mediapolis Factoryssä nautitaan Media & Messagen torstai-illan 4.8. show & dinner. Myös koko talon tila- ja palvelutarjontaan on mahdollisuus samalla tutustua.
Luvassa on kaikkien aikojen iltabileet, lämpimästi tervetuloa!
#mediapolistre #kaikkionmahdollista

mp_kuva_media_message_mainos

Takaisin ylös