Mediapolis Tampere

fi
Menu

Yrityskiihdyttämön haku alkaa nyt

Takaisin uutislistaukseen

13.3.2017 11:26

Mukaan valitaan kymmenen media-alan start upia

Hakuaika Mediapolis Kiihdyttämöön alkaa maanantaina 13.3. ja päättyy 31.3. Toukokuussa Tampereen AV- ja digikeskittymässä Mediapoliksessa käynnistyvä Kiihdyttämö suunnataan media-alalla toimiville kasvuyrityksille, jotta ne menestyisivät nopeammin ja saisivat pääomasijoituksia.

Kiihdyttämön ensimmäinen jakso alkaa toukokuussa ja siihen valitaan kymmenen media-alan start upia. Yritykset voivat olla sisällöntuottajia tai -jakelijoita, tai ne voivat olla tuottamassa muuta lisäarvoa media-alalla, esimerkiksi selvittämällä kuluttajakäyttäytymistä tai uudenlaisia markkinointitapoja.

Digital Media Finland Oy toteuttaa kaksi kiihdyttämöjaksoa Mediapoliksessa vuosina 2017-2019. Kiihdyttämön toimeksiantajana on Tampereen kaupunki.

Kiihdyttämö toimii Mediapoliksessa ja siihen osallistuvat yritykset sitoutuvat viikottaiseen läsnäoloon kiihdyttämön tilaisuuksissa ja valmennuksessa. Kiihdyttämönjakso kestää seitsemän kuukautta. Tavoitteena on sisältöliiketoiminnan kasvu ja yritysten kansainvälistyminen. Kiihdyttämö on media-alan ekosysteemin syntymisen ja kasvun mahdollistaja.

Mediapolis Kiihdyttämön ohjelma on avoin kaikille media-alalla toimiville kasvuyrityksille. Hakuaika on 13.3. – 1.4. ja hakeminen tehdään sähköisellä hakulomakkeella http://www.maccelerator.fi/apply-now
Kiihdyttämön yritysvalinnat tehdään huhtikuussa ja koulutusjakso alkaa 2.5. Intensiivijakso päättyy 31.12.2017 ja sitä seuraa kahden kuukauden pituinen seurantajakso.

Lisätietoja:

Mediapolis Accelerator
Timoteus Tuovinen, Chief Accelerator
+358 400 622 824
timoteus@maccelerator.fi

mediapolis accelerator logo

Takaisin ylös