Mediapolis Tampere

fi
Menu

MEDIAPOLIS LIVE: WHERE IS VR NOW? –KONFERENSSI TI 25.4. klo 9-16

Takaisin tapahtumiin

Ajankohta: 25.04.2017 09:00 – 16:00

Paikka: Mediapolis, Tohlopinranta 31, 33270 Tampere

Kaikki puhuvat VR:stä eli virtuaalitodellisuudesta, mutta kuinka todellista se oikeasti on? MEDIAPOLIS LIVE:ssä alan tekijät avaavat VR:n tämänhetkistä tilannetta. Tapahtumassa kuullaan ja nähdään konkreettisia esimerkkejä VR-sisällöntuotannosta, -teknologioista ja -liiketoiminnasta. Mitä kaikkea virtuaalitodellisuudesta voi saada irti? Ketkä sitä käyttävät? Mikä on sen liiketaloudellinen potentiaali? Miten eri toimijoiden tulisi tehdä yhteistyötä? Miten rakennetaan VR:n tulevaisuutta?
Tapahtuman fokus
MEDIAPOLIS LIVE on uusi tapahtuma, jossa pohditaan media-alaa käsitteleviä aiheita. Tavoitteena on kehittää keskustelua ja yhteistyötä sisällöntuottajien, teknologian asiantuntijoiden, yritysten ja korkeakoulujen välillä. “Missä VR on nyt” on suunnattu tutkijoille, yrityksille ja muille asiantuntijoille, jotka ovat kiinnostuneita VR- sovellusten kehittämisestä ja hyödyntämisestä toiminnassaan. MEDIAPOLIS LIVE:ssä alan pioneerit nousevat estradille.
Puhujat
Kansainvälisistä vieraista paikalle saapuu Jannicke Mikkelsen (UK), joka ohjasi Adam Lambertin ja Queenin ensimmäisen VR-konserttitaltioinnin. MEDIAPOLIS LIVEssä hän kertoo kokemuksiaan uuden teknologian kehittämisestä ja legendaaristen rock-tähtien kanssa työskentelystä. Toht. Christer Geiger, yhdistetyn todellisuuden ja visualisoinnin (Mixed Reality and Visualization) professori, esittelee Düsseldorfin InnovationHub:ssa tapahtuvaa media-yritysten ja tutkijoiden yhteistyötä.
Muita puhujia ovat Andrew Baldwin Nokian Ozo Teamista, johtaja Jaakko Jauhiainen Swecosta, Ilmari Huttu-Hiltunen Rakka Creativesta, Tommy Mård Svenska Ylestä, Arttu Juslin Aalto-yliopistosta, Tony Lindqvist Collaprimesta ja Saara Murtovaara Aktia Kiinteistövälityksestä. Konferenssin isäntänä toimii Virtual Reality Finland ry:n puheenjohtaja Kari Peltola.
Afterwork
”Missä VR on nyt?” Tule kuuntelemaan! Esitysten jälkeen on myös mahdollista kokea virtuaalitodellisuus omin silmin Rakka Creativen ja VR Finlandin järjestämässä Afterwork -tapahtumassa, joka alkaa Mediapoliksen United Studiossa klo 16.30.

Rekisteröitymiset
Konferenssin hinta on 125 eur + alv. sisältäen ohjelman, materiaalin, lounaan ja kahvitukset sekä afterwork-ohjelman. Kapasiteetti on rajattu, joten toimi nopeasti: http://bit.ly/2mweJ6h
www.mediapolislive.fi www.facebook.com/mediapolislive #mediapolislive

Lisätiedot:
TAMK, Leena Mäkelä, leena.makela@tamk.fi, 050 561 1006
Mediapolis, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi, 040 748 3435

Muita tapahtumia, joista saattaisit olla kiinnostunut:

Median innovaatiotuen tutkimushaun ideointitilaisuus

Sparraa ajatuksiasi Tekesin tiimin kanssa ja verkostoidu muiden hakijoiden kanssa Aika 7.3.2017 klo 13:00 – 15:00 Paikka: Mediapolis Tampere, Tohlopinranta 31, Tampere (Movie kokoustila) Mikä on median innovaatiotuki? Median innovaatiotuki auttaa media-alaa meneillään olevassa muutoksessa ja uuden, kasvavan ja kansainvälistyvän liiketoiminnan kehittämisessä. Rahoituksella uudistetaan media-alan liiketoimintaa rohkeasti ja tehdään asioita uudella tavalla. Olennainen osa-alue on

Lue lisää
Takaisin ylös