Mediapolis Tampere

fi
Menu

TAMK Art, Music and Media – 10th International Week

Takaisin tapahtumiin

Ajankohta: 24.04.2017 – 28.04.2017

Paikka: Mediapolis, Tohlopinranta 31, 33270 Tampere

Huhtikuun viimeinen viikko Mediapoliksessa on kansainvälisempi kuin koskaan! TAMK Taide, musiikki ja media järjestää jo kymmenettä kertaa Kansainvälisen viikon, 10th International Week of TAMK Art, Music and Media teemalla ”Future – Where are we now?”.
Viikon aikana Mediapoliksessa opettaa ja luennoi yhteensä yli 15 TAMKin partneriyliopistoista saapuvaa professoria ja opettajaa. Tiistaista perjantaihin opiskelijoille on tarjolla työpajoja, joiden aiheet liikkuvat kaikilla median, musiikin ja kuvataiteen alueilla VR-tekniikoista ja musiikkivideoista transmediaan, pelisuunnitteluun ja Daxophonen rakentamiseen. Torstaina ja perjantaina on kaikille avointa ohjelmaa Kinossa – elokuvanäytöksiä, konsertteja ja näyttelyitä, joihin jokainen mediapolislainen on tervetullut!

Tietoa workshopeista ja tarkempi (täydentyvä) ohjelma löytyy osoitteesta http://artmusicmediaweek.tamk.fi/

Kaikkiin kysymyksiin vastaa mielellään Sohvi S: sohvi.sirkesalo@tamk.fi, 050 3293938.

Muita tapahtumia, joista saattaisit olla kiinnostunut:

MEDIAPOLIS LIVE: WHERE IS VR NOW? –KONFERENSSI TI 25.4. klo 9-16

Kaikki puhuvat VR:stä eli virtuaalitodellisuudesta, mutta kuinka todellista se oikeasti on? MEDIAPOLIS LIVE:ssä alan tekijät avaavat VR:n tämänhetkistä tilannetta. Tapahtumassa kuullaan ja nähdään konkreettisia esimerkkejä VR-sisällöntuotannosta, -teknologioista ja -liiketoiminnasta. Mitä kaikkea virtuaalitodellisuudesta voi saada irti? Ketkä sitä käyttävät? Mikä on sen liiketaloudellinen potentiaali? Miten eri toimijoiden tulisi tehdä yhteistyötä? Miten rakennetaan VR:n tulevaisuutta? Tapahtuman fokus

Lue lisää
Takaisin ylös