Mediapolis Tampere

en fi
eng Menu

Innovaatiot ja tutkimus

Kokeile, kehitä ja luo uutta

Mediapolis antaa mahdollisuuden ja verkostot kokeiluille ja uuden kehittämiselle. Media-alan tutkimus ja innovaatiotoiminta kuuluu kiinteänä osana Mediapolis-yhteisöä.

 

Tutkimusyhteistyö

Mediapoliksessa toimii kolme oppilaitosta: TAMK, Tredu ja Tampereen yliopisto. Mediapoliksen toimijoilla on myös yhteydet Tampereen teknilliseen yliopistoon. Oppilaitosten ja erityisesti yliopistojen ja korkeakoulun välillä on keskinäistä kiinnostusta tutkimustoimintaan ja projekteihin, joiden tavoitteena ovat aidot, yritystoimintaa synnyttävä innovaatiot.

Mediapolis on avoin ideoille ja kehittämishankkeille. Mediapoliksessa on myös  helppo toimia: tilata ja teettää erilaisia media-projekteja. Saman katon alla ovat kaikki projektissa tarvittajat osaajat, välineet ja tilat.

 

Tiedustelut suoraan tuotantoyhtiöille tai oppilaitoksiin tai yhteydet tekijöihin aulapalvelun avulla:

Mediapolis aulapalvelu
+358 40 078 9740
tampere@technopolis.fi

 

Pilotit ja demot

Miltä idea näyttää toteutettuna? Mediapoliksessaon helppo tilata ja teettää erilaisia media-projekteja. Saman katon alla ovat kaikki projektissa tarvittajat osaajat, välineet ja tilat.

 

Tiedustelut suoraan tuotantoyhtiöille tai yhteydet tekijöihin aulapalvelun avulla:

Mediapolis aulapalvelu
+358 40 078 9740
tampere@technopolis.fi

 

Opiskelijaprojektit

TAMK ja Tredu etsivät koko ajan mielenkiintoisia projekteja, jotka tukevat media-alan opetusta ja kehittävät opiskelijoiden työelämätaitoja.

Projektiopinnot

Projektiopinnoissa opiskelija tekee projektiluontoisen työn yritykselle tai muulle toimeksiantajalle. Projektin tulee olla opiskeluun liittyvä siten, että työtehtävät vastaavat sisällöllisesti opintoja. Projekti on aina ajallisesti rajattu, kertaluontoinen työ. Opiskelijat toteuttavat projektin yksin tai pienryhmissä.

Opiskelijaprojektien hinnoittelu perustuu siihen, että maksu kattaa vähintään kalustoon  ja ohjaavan opettajan työpanokseen liittyvät kulut sekä opiskelijoiden palkkiot

Opiskelijaprojektien etuina ovat mm. idearikas opiskelijatiimi, tarkoituksenmukainen tuotantokalusto sekä valmius myös tutkimus- ja kehityshankkeisiin.

 

Tiedustelut:

Tampereen ammattikorkeakoulu
Ari Koivumäki
+358 50 590 9312
ari.koivumaki@tamk.fi

Tredu, Tampereen seudun ammattiopisto
Juha Pitkänen
+358 50 4334 840
juha.pitkanen@tampere.fi

Takaisin ylös