Tapahtumat

Tuo tapahtumasi ja tilaisuutesi Mediapolikseen

Mediapolis on kokousten ja juhlien, tilaisuuksien ja tapahtumien pitopaikka, jossa on aivan oma tunnelmansa. Täällä on luotu ja täällä luodaan tarinoita. Mediapolis on ainutlaatuinen paikka juhlia tai kokoustaa pienimuotoisesti tai reilusti ja isosti. Mediapolis on myös oivallinen paikka yleisötapahtumille.

Tapahtumien tilat

Tiloja on monenlaisia:  30 hengen näköalakerroksen sauna- ja kokoustilasta aina 400 hengen suureen studioon. Myös piha-alue laajoine parkkipaikkoineen on käytettävissä. Erityisesti suurille tapahtumille sopivat:

  • Studiot elämyksellisinä tapahtumatiloina
  • Studiohalli
  • Piha-alueet
  • Huipputason elokuvateatteri ja auditorio (120 henkilöä)
  • Ravintolatilat
  • Näköalakerroksen kokous- ja saunatilat

Apua suunnitteluun

Mediapolikseen voi tuoda  niin yksityistilaisuudet kuin yleisötapahtumatkin. Tilaisuuksia ja tapahtumia räätälöidään aina asiakkaan toiveen mukaan. Seuraavassa on esimerkkejä tilaisuuden suunnitteluun.

Kokoukset, seminaarit ja koulutustilaisuudet

Mediapolis Day Enintään 120 hengen koko päivän tilaisuus auditorio Kinossa. Tarjoilut toiveiden mukaan, esim. aamu- ja iltapäiväkahvit, omakustanteinen lounas ravintola Tori Mediapolis.

Mediapolis All day long Enintään 120 hengen tilaisuus auditorio Kinossa ja ohjelmallinen cocktail-tilaisuus United Studios -tilassa. Tarjoilut toiveiden mukaan, esim. aamu- ja iltapäiväkahvit, omakustanteinen lounas ravintola Tori Mediapolis, cocktail-tarjoilut.

Mediapolis Fine day Päivätilaisuus auditorio Kinossa (enintään 120 henkilölle) ja cocktail-tilaisuus näköalakerroksen Moviessa (enintään 60 henkilölle). Tarjoilut toiveiden mukaan, esim. aamu- ja iltapäiväkahvit, omakustanteinen lounas ravintola Tori Mediapolis, cocktail-tarjoilut.

Juhlat Mediapoliksessa

Big Time -tilaisuus 200–400 hengen ohjelmallinen cocktail-tilaisuus Lattia1:ssä (Ylen iso studio)

Show Time -tilaisuus 100–200 hengen ohjelmallinen tilaisuus, tilana United Studios (Tredun studio)

Great Time -tilaisuus Enintään 230 hengen tilaisuus ja buffet Tori Mediapolis

Good Time – Ravintola Torissa tai näköalakerroksen Movie-tilassa Esimerkiksi 30 hengen illallistilaisuus, pöytiin tarjoilu

Lisätiedot tapahtumista ja tapahtumatuotannosta:

Maarit Lilja
maarit.lilja@akuntehdas.fi

Tarjoilut tapahtumiin ja Ravintola Tori Mediapolis vuokraus:

Ravintola Tori Mediapolis
050 5922 892
ravintola.torimediapolis@iss.fi