Tuotantopalvelut

Ammattitaidolla, tehokkaasti ja joustavasti

Mediapoliksen yritykset tarjoavat täyden palvelun tuotantoja ja kokonaisuuksia täydentävää alihankintaa.

Mediapoliksen suurin ja vanhin toimija on Yle, jonka tiskiltä saa niin designia kuin toteutustakin. Ylen lisäksi Mediapoliksessa toimii joukko muita yrityksiä, jotka tarjoavat joko koko tuotannon ideasta toteutukseen tai sen osan, esimerkiksi huippusuorituksen valaistuksesta, kuvauksesta, rekvisiitasta tai vaikka web-streamauksesta.

Näiden lisäksi Mediapoliksen yritykset tarjoavat oheispalveluja kuten cateringiä ja laitehuoltoa.

MEDIAPOLIKSEN TUOTANTOPALVELUT

Akun Tehdas

Akun Tehdas on täyden palvelun toteuttaja liikkuvan kuvan tuotannoissa ja toimii useissa TV- ja elokuvatuotannoissa toimittaen tuotannoille palveluja aina suunnittelusta täyteen kokonaisuuteen ja valmiiseen ohjelmaan saakka.  Kauttamme saat kuvauskalustot, kuvaajat sekä valaistukset aina draamavalaisuista isoihin gameshow-kokonaisuuksiin sekä tietenkin musiikkiohjelmiin liittyvät ääni-, valo- ja kuvatuotannot laitteineen.  Teemme sinulle designin, tuotamme kuvapintoihin sisällön ja idea muuttuu elämykseksi.

Tapahtumatuotannon ammattilaisina hallitsemme kaiken mitä tapahtumaasi tarvitset – esiintymislavat, koko äänentoiston mikrofoneista miksauspöytiin, valot sekä screenit. Kauttamme voi vuokrata myös yksittäisen esiintymislavan, videotykin, mikrofonin tai mitä esitykseesi tarvitsetkaan.  Tuhansien tapahtumien kokemuksella, ensiluokkaisella henkilöstöllä ja tietenkin parhaalla mahdollisella kalustolla.

Akun Tehdas: akuntehdas.fi

Ahti Impola
Head of Sales
+358 40 725 7258
ahti.impola@akuntehdas.fi

 

 

Ylen Tampereen tuotantopalvelumyynti:

Gitte Ukkola, päällikkö
Studiotuotannot, tuotantovälineet
Puh. +358 (0)40 580 0048
gitte.ukkola@yle.fi

Isabella Rossi, linjapäällikkö
Grafiikka, naamiointi ja puvustus
Puh. +358 (0)44 421 6283
isabella.rossi@yle.fi

Tuukka Toivanen
Rekvisiitta, lavastus ja lavasterakentaminen
Puh. +358 (0)40 580 2131
tuukka.toivanen@yle.fi