Tuotantopalvelut

Ammattitaidolla, tehokkaasti ja joustavasti

Mediapoliksen yritykset tarjoavat täyden palvelun tuotantoja ja kokonaisuuksia täydentävää alihankintaa.

Mediapoliksen suurin ja vanhin toimija on Yle, jonka tiskiltä saa niin designia kuin toteutustakin. Ylen lisäksi Mediapoliksessa toimii joukko muita yrityksiä, jotka tarjoavat joko koko tuotannon ideasta toteutukseen tai sen osan, esimerkiksi huippusuorituksen valaistuksesta, kuvauksesta, rekvisiitasta tai vaikka web-streamauksesta.

Näiden lisäksi Mediapoliksen yritykset tarjoavat oheispalveluja kuten cateringiä ja laitehuoltoa.

MEDIAPOLIKSEN TUOTANTOPALVELUT

Akun Tehdas

Akun Tehdas on täyden palvelun toteuttaja liikkuvan kuvan tuotannoissa ja toimii useissa TV- ja elokuvatuotannoissa toimittaen tuotannoille palveluja aina suunnittelusta täyteen kokonaisuuteen ja valmiiseen ohjelmaan saakka.  Kauttamme saat kuvauskalustot, kuvaajat sekä valaistukset aina draamavalaisuista isoihin gameshow-kokonaisuuksiin sekä tietenkin musiikkiohjelmiin liittyvät ääni-, valo- ja kuvatuotannot laitteineen.  Teemme sinulle designin, tuotamme kuvapintoihin sisällön ja idea muuttuu elämykseksi.

Tapahtumatuotannon ammattilaisina hallitsemme kaiken mitä tapahtumaasi tarvitset – esiintymislavat, koko äänentoiston mikrofoneista miksauspöytiin, valot sekä screenit. Kauttamme voi vuokrata myös yksittäisen esiintymislavan, videotykin, mikrofonin tai mitä esitykseesi tarvitsetkaan.  Tuhansien tapahtumien kokemuksella, ensiluokkaisella henkilöstöllä ja tietenkin parhaalla mahdollisella kalustolla.

Akun Tehdas: akuntehdas.fi

Ahti Impola
Head of Sales
+358 40 725 7258
ahti.impola@akuntehdas.fi

Keho Interactive

Keho Interactive tarjoaa Mediapoliksen XR-studiossa huippuluokan virtuaalistudiopalvelua. Käytössämme on virtuaalistudiojärjestelmä, joka kykenee fotorealistiseen reaaliaikaiseen monikameratuotantoon käyttäen 3D grafiikkaa etu- ja taka-alalavastuksessa. Kaikki hybridilavastuksen välimuodot ovat tällöin mahdollisia. Me tuotamme myös reaaliaikaiset AR-grafiikat tuotantoihin, joissa ei käytetä digitaalista taustalavastusta.

XR-studion lisäksi toteutamme myös motion capture -animointia Mediapoliksen studioilla.

Yhteystiedot:
ilmari@kehointeractive.com

Rakka Creative Oy

Rakka Creative on Suomen johtava 360VR- ja 360-videotuoon erikoistunut tuotantoyhtiö. Tarjoamme avaimet käteen 360-videotuotantoa ja 360VR asiantuntijapalveluita sekä konsultointia.

Rakka Creative Oy: www.rakkacreative.fi

Ilmari Huttu-Hiltunen
CEO
+358 44 017 1711
ilmari@rakkacreative.fi

Production Mill HIILI

HIILI suunnittelee ja toteuttaa lavasteet, erikoisrakenteet ja high-end-kalusteet mediatuotantoihin, tapahtumiin, liiketiloihin ja museoihin.
Yhdistämällä luovuuden ja laaja-alaisen tietotaidon tarjoamme intohimoista erityisosaamista suunnittelussa, toteutuksessa sekä silloin kun ratkaisua ei muualta löydy.

Toimipisteemme Tampereella on erikoistunut palvelemaan laajasti ja kustannustehokkaasti TV-, elokuva-, radio- ja mediatuotantoja tarjoamalla myös perinteisiä tuotantopalveluja.

Lisätietoja:
Esa Sulkanen
+358 41 730 1871
esa.sulkanen@hiili.fi

Ylen Tampereen tuotantopalvelumyynti:

Olli-Pekka Salli, taloustuottaja (sopimukset, hinnat)
Puh. +358 (0)40 170 4877, olli-pekka.salli@yle.fi

Kari Kilpinen, tuotantopartneri (resurssointi, suunnittelu)
Puh. +358 (0)400 834 808, kari.kilpinen@yle.fi

Eijariitta Alhainen, esimies (design, maskeeraus ja puvustus)
Puh. 358 (0)400 803 620, eija-riitta.alhainen@yle.fi

Matti Seppä, esimies (rekvisiitta, lavastus ja lavasterakentaminen)
Puh. +358 (0)400 623 347, matti.seppa@yle.fi

Markku Jylhäsalo, päällikkö
Puh. +358 (0)400 708 759, markku.jylhasalo@yle.fi