Toimitilat

Onko yrityksenne tai organisaationne kiinnostunut sijoittumaan Mediapolikseen?

Saisiko olla työpaikka järven rannalla ja metsän siimeksessä, mutta vain vartin päässä keskustasta?

Mediapoliksen toimitiloja (11–300m²) vuokraa Technopolis Oyj, joka tarjoaa eri kokoisille yrityksille toimintaympäristöjä tiloineen ja palveluineen. Lisäksi se tarjoaa sisustussuunnittelupalvelua ja mahdollisuuksia tilojen personointiin.

Mediapoliksessa yritysten tilat sijoittuvat rannan puoleiseen toimistosiipeen eli Future-rakennuksen 1. 4. ja 5. kerrokseen. Alle 10 työpisteen tilatarpeeseen tarjolla on toimitilaa saman siiven ensimmäisestä kerroksesta eli Business Zonelta, jossa asiakkailla on oman lukittavan toimitilan lisäksi käytössään yhteinen keittiö, taukotila ja varusteltu 6–8 hengen neuvotteluhuone. Isommille yrityksille tarjolla on omia tiloja (oma keittiö, taukotila ja neuvottelutila) ylimmistä kerroksista, joista avautuvat komeat näkymät Tohloppi-järvelle ja sitä ympäröivään luontoon.

Väliaikaiseen tai osa-aikaiseen tarpeeseen tarjolla on myös työpisteitä avotyötila Loungesta tai omasta valmiiksi kalustetusta päivätyöhuoneesta.

Yrityksen ja Technopoliksen välinen vuokrasopimus sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat peruspalvelut kuten sähkön, siivouksen, tietoliikenteen ja aulapalvelun, joka hoitaa muun muassa avainhallinnan, vieraiden vastaanoton ja opastuksen, postit sekä kokoustilojen varaukset. Lisäksi yrityksille on tarjolla Mediapoliksen kuntosali.

Yritysten ja organisaatioiden käytössä ovat myös Mediapoliksen monipuoliset kokous- ja konferenssitilat.

Tiedustelut:

Technopolis Oyj
Salla Aaltonen
+358 40 124 7001
salla.aaltonen@technopolis.fi