Toimitilat

Onko yrityksenne kiinnostunut sijoittumaan Mediapolikseen?

Saisiko olla työpaikka järven rannalla ja metsän siimeksessä, mutta vain vartin päässä keskustasta?

Mediapoliksen toimitilat (8–700 m²) tarjoavat eri kokoisille yrityksille toimintaympäristöjä tiloineen ja palveluineen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman palveluita, jotka sujuvoittavat arkeasi. Tule tutustumaan tiloihimme ja löydä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva täydellinen toimistotila. Tilamme on muunneltavissa asiakkaan tarpeen mukaan.

Mediapoliksessa yritysten tilat sijoittuvat rannan puoleiseen toimistosiipeen eli Future-rakennuksen 1. 4. ja 5. kerrokseen. Alle 10 työpisteen tilatarpeeseen tarjolla on toimitilaa saman siiven ensimmäisestä kerroksesta eli Business Zonelta, jossa asiakkailla on oman lukittavan toimitilan lisäksi käytössään yhteinen keittiö, taukotila ja varusteltu 6–8 hengen neuvotteluhuone. Isommille yrityksille tarjolla on omia tiloja (oma keittiö, taukotila ja neuvottelutila) ylimmistä kerroksista, joista avautuvat komeat näkymät Tohloppi-järvelle ja sitä ympäröivään luontoon.

Yritysten ja organisaatioiden käytössä ovat myös Mediapoliksen monipuoliset kokous- ja konferenssitilat.

Tiedustelut:

Vapaat tilat
Newsec
Inka Mäkinen
+358504361153
inka.makinen@newsec.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Toimitilaa Tampereen Mediapoliksessa

Pinta-ala
8.5 m2

Kerros
1

Vuokrataan 1. kerroksen 8,5 m2 toimistotila. Tila sijaitsee Business Zone alueella, jossa asiakkaalla on oman lukittavan tilan lisäksi käytössään yhteiskäyttötilojen keittiö, taukotila ja varusteltu neuvotteluhuone.

Pinta-ala
257 m2

Kerros
5

Vuokrataan 5. kerroksen 257 m2 toimitotila, jossa oma keittiö ja wc-tilat. Tila sijaitsee Business Zone alueella, jossa asiakkaalla on lisäksi käytössään yhteiskäyttötilojen keittiö, taukotila ja varusteltu neuvotteluhuone.

Pinta-ala
32.5 m2

Kerros
1

Nyt mahdollisuus vuokrata 1. kerrokseen rakennetusta uudesta Business Zone -alueelta remontoitua toimistotilaa. Vuokrattavissa 32,5 m2 kokoinen toimisto. Toimistot sijaitsevat Business Zone alueella, jossa asiakkailla on oman lukittavan toimitilan lisäksi käytössään yhteinen keittiö, taukotila ja varusteltu neuvotteluhuone.

Pinta-ala
17.5 m2

Kerros
1

Vuokrataan 1. kerroksen 17,5 m2 toimistotila. Tila sijaitsee Business Zone alueella, jossa asiakkaalla on oman lukittavan tilan lisäksi käytössään yhteiskäyttötilojen keittiö, taukotila ja varusteltu neuvotteluhuone.

Pinta-ala
173 m2

Kerros
4

Vuokrataan 4. kerroksen 173 m2 toimistotila, missä omat keittiö ja wc-tilat. Tila sijaitsee Business Zone alueella, jossa asiakkaalla on lisäksi käytössään yhteiskäyttötilojen keittiö, taukotila ja varusteltu neuvotteluhuone.

Pinta-ala
11 M2

Kerros
4

vuokrataan 5. kerroksen 11,0 m2 toimistotila. tila sijaitsee business zone alueella, jossa asiakkailla on oman lukittavan toimitilan lisäksi käytössään yhteinen keittiö, taukotila ja varusteltu neuvotteluhuone

Pinta-ala
22.5 m2

Kerros
4

Vuokrataan 4. kerroksen toimistotila 22,5 m2. Tila sijaitsee Business Zone alueella, jossa asiakkailla on oman lukittavan toimitilan lisäksi käytössään yhteinen keittiö, taukotila ja varusteltu 6–8 hengen neuvotteluhuone.

Pinta-ala
16.5 m2

Kerros
5

Vuokrattavissa 5. kerroksen 16,5 m2 toimistohuone. Tila sijaitsee Business Zone alueella, jossa asiakkailla on oman lukittavan toimitilan lisäksi käytössään yhteinen keittiö, taukotila ja varusteltu neuvotteluhuone.

Pinta-ala
682.5 m2

Kerros
4

Vuokrattavana moderni 4. kerroksen 682,5 m2 toimistotila. Tilassa jäähdytys sekä omat keittiö ja wc-tilat.

Pinta-ala
681 m2

Kerros
2

Vuokrattavana moderni 2. kerroksen 681 m2 toimistotila. Tilassa jäähdytys sekä omat keittiö ja wc-tilat.

Pinta-ala
45.5 m2

Kerros
4

Vuokrataan 4. kerroksen toimistotila 45,5 m2. Tila sijaitsee Business Zone alueella, jossa asiakkailla on oman lukittavan toimitilan lisäksi käytössään yhteinen keittiö, taukotila ja varusteltu 6–8 hengen neuvotteluhuone.


Pinta-ala

341 m2

Kerros
4

Neljännen kerroksen STORY on mahdollista jakaa esimerkiksi 341 m2 tilaksi. Tilamuutokset neuvotellaan tulevan käyttäjän mukaan. Tilassa jäähdytys sekä omat keittiö ja wc-tilat.